Продажба на книги

Капиталните едиции

Продажба на книги

Сите капитални едиции промовирани последните неколку години и сите поддржани изданија во Годишната програма на Министерството за култура, можат да се купат во пет библиотеки во Македонија. Делата се достапни во Националната универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ во Скопје, во универзитетските библиотеки „Св. Климент Охридски“ од Битола и „Гоце Делчев“ од Штип и во библиотеките „Кочо Рацин“ од Тетово и „Григор Прличев“ од Охрид.

 

На следните линкови може да ги видите списоците со цени поврзани со продажбата од капителните едиции:

 

 1.  130 Тома Македонска книжевност ;

 2.  130 Tома Mакедонска книжевност на англиски јазик ;

 3.  Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа ;

 4.  Ѕвезди на светската книжевност ;

 5.  5 дополнителни наслови од Проектот 135 тома македонска книжевност ; 

 6.  Превод на македонски јазик на дела од албанската и турската книжевност во Македонија ;

 7.  Список на нобеловци.

 
Работно време:

понеделник до петок
8:00 до 16:00 часот.

Одговорно лице:

 

 

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846