Е-каталог на НУБ

Четврток, 14 Јуни 2012 10:59

Електронскиот каталог на НУБ започна да се води и одржува од 1989 година, со воведувањето на автоматизирана обработка со библиотечно-информацискиот систем COBISS. Содржи над 410.000 записи (јан. 2013) за сите видови библиотечен материјал во печатена и електронска форма, и тоа:

Објавено во Каталози

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846