Заемен каталог COBIB.MK

Четврток, 14 Јуни 2012 10:59

Заемниот електронски каталог COBIB.MK е заеднички каталог на записите од локалните е-каталози на 40 библиотеки полноправни членки на библиотечно-информацискиот систем COBISS.MK. Содржи над 520.000 записи (јан. 2013). за сите видови библиотечен материјал.

Објавено во Каталози

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846