Прес

Археографска збирка

Четврток, 14 Јуни 2012 11:12
Објавено во Збирки

Документи

Четврток, 14 Јуни 2012 11:10
Објавено во За нас

Организација

Четврток, 14 Јуни 2012 11:09
Објавено во За нас

Функции и задачи

Четврток, 14 Јуни 2012 11:09
Објавено во За нас

Галерија

Четврток, 14 Јуни 2012 11:08

Времеплов


Лабораторија за конзервација и реставрација


Млад Светиклиментов универзитет


Светски ден на книгата и авторското право 2013


Дигитизација на збирката ориентални ракописи


„Проглас“


Објавено во Галерија

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846