Македонски е-Библиотеки

Македонски електронски библиотеки

Македонски е-Библиотеки

Вистинско место за добивање на библиографски, фактографски, биографски, нумерички и други видови информации за природни, применети, општествени и хуманитарни науки и уметностите.

Порталот овозможува бесплатен достап до најнови информации од сите области на човековата дејност.

МеБ претставува конзорциум на Македонски библиотеки кој го координира директниот (online) пристап до ресурси на национално ниво.

веб страна: http://w3.nubsk.edu.mk/

Работно време:

понеделник-петок 8:00-16:00

Одговорно лице:

Миодраг Дадасовиќ
тел: 3115 177
факс: 3226 846
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846