Четврток, 14 Јуни 2012 11:13

Дробен печат

Четврток, 14 Јуни 2012 11:13

Збирка за ликовна уметност

Четврток, 14 Јуни 2012 11:12

Ретка периодика

Четврток, 14 Јуни 2012 11:12

Археографска збирка

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846