Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски” – Скопје и Македонските електронски библиотеки – МЕБ (http://w3.nubsk.edu.mk), по повод престојот на г. Драган Николиќ во Република Македонија, претставник на EBSCO за југоисточна Европа (http://www.ebsco.com), организираат предавање „EBSCO Publishing – новини, пристап и пребарување”. Покрај наведените теми, во текот на предавањето, ќе биде промовиран најновиот производ на EBSCO Publishing – електронските книги (Е-BOOKS).

Објавено во Прес

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски” – Скопје и Македонски е-Библиотеки - МЕБ, со задоволство ве покануваат на презентацијата „EBSCO Publishing – новини, пристап и пребарување”

Објавено во Прес

Галерија

Галерија фотографии

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846