Услуги

  Што треба да знаете и да направите за да ги користите фондовите и услугите на Библиотеката

  Обуки и стручна помош, стандарди и други документи за унапредување на вашата дејност

  Откријте зошто вашите изданија треба да содржат CIP, ISBN, ISSN, ISMN, и други информации

  Продажба на книги, Центар за конференци и студии, конзервација и реставрација на хартија и пергамент

  Процес на дигитализација, услуги од процесот на дигитализација и останато

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846