44. Годишно собрание на БЗМ

Среда, 15 Ноември 2017 13:37

Библиотекарското здружение на Македонија, Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Скопје и Македонските е-библиотеки, во рамките на 44. Годишно собрание, организираат меѓународна конференција „Корисникот и библиотеката - минато и иднина“, која ќе се одржи од 16 до 17 ноември 2017 г. во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје.

Објавено во Изложби

Ве известуваме дека во октомври и ноември Националната и универзитетска библиотека ќе ги одржи основните курсеви за библиотечно работење.

Доколку сте заинтересирани за учество на некој од овие курсеви, пријавете се најдоцна до 1.10.2013 г.

Тука можете да го видите Распоредот на термини и да го преземете Образецот на пријавата.

За повеќе информации јавете се на 02 / 3115 177, лок. 156.

Објавено во Прес

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
kliment [at] nubsk.edu.mk
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846