Прес

Образовен камп #INNO4EDU во НУБ

Сабота, 05 Мај 2018 13:14

Образовен камп #INNO4EDU во НУБ. Образовниот камп во соработка со УНИЦЕФ е шанса да дадете Ваш придонес во градењето на едно поквалитетно образование во Македонија, а воедно и да искусите еден нов начин на работа кој промовира соработка, комуникација, креативност, експериментирање, мулти- дисциплинарност а воедно ја истакнува важноста на подлабоко разбирање на основите на бизнисот, дизајнерските методи и технологијата. Кампот ќе трае 18 дена, а на 40те учесници ментори ќе им бидат 15 експерти. Пoвеќе инфо на www.educamp.mk

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846