Прес

Директорката Сенка Наумовска во посета на одделението за дигитализација на фонотечното културно наследство

Сабота, 18 Ноември 2017 13:30

Директорката Сенка Наумовска во посета на одделението за дигитализација на фонотечното културно наследство. НУБ и официјално започна со овој процес.

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846