Прес

×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 33

Активно лето за активна есен

Среда, 20 Август 2014 10:36

По повод 20 години постоење Германска читалница

Облакодери од книги.

Да изградиме облакодери од книги што повеќе не ви се потребни, а фаќаат само прашина во Вашите мали библиотеки. Германската читалница ќе ги постави темелите, а ВИЕ БИДЕТЕ АРХИТЕКТИ. Книги на македонски, германски, албански, англиски ... повеќејазични книги итн. Работната акција ќе трае од 19. август до 30. септември.

О.К.К. = ОТВОРЕНИ КУТИИ СО КНИГИ

О.К.А.К. = ОТВРОРЕНИ КУТИИ СО АУДИО КАСЕТИ Се е гратис!

Гребењето и градењето е забавно!!!

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
kliment [at] nubsk.edu.mk
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846