Изложби

Унгарците го истражуваат Ориентот

Четврток, 14 Мај 2015 11:48

Покана за излозжбаСо задоволство Ве покануваме на свеченото отворање на изложбата„Унгарците го истражуваат Ориентот“, која ќе биде поставена во холот на Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ Скопјe.

На отворањето ќе се обратат д-р Иван К. Заров, директор на НУБ и Н.Е. д-р Јожеф Бенце, амбасадор на Унгарија, 14 мај (четврток), 15.00 ч.

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
kliment [at] nubsk.edu.mk
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846