Контакт

Контакт

Контакт слика
 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
1000
Република Македонија
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846 (КАБИНЕТ НА ДИРЕКТОРОТ)
 

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846